Yolanda Bloemen

Yolanda Bloemen is een zeer getalenteerd kunstenares, die ik al jaren bewonder vanwege de vele uitingen die ze aan haar talent geeft. Ze heeft de prachtige muurschildering gemaakt die iedereen direct bij aankomst op de buitenmuur van Dierenkliniek Zuiderkaag ziet.


Maar ze kan niet alleen een bedrijf naar persoonlijke wens van de eigenaar van een kunstwerk voorzien, ze kan ook een huis opluisteren aan buiten of binnenzijde en kan ook uw huisdier prachtig en treffend op het linnen doek vereeuwigen of uzelf natuurlijk. U kunt haar diversiteit onder andere bewonderen bij Fitness Centrum Steady Fit, bij ons natuurlijk: Dierenkliniek Zuiderkaag, bij Kinderdagverblijf De Hooijbergh in Barsingerhorn en bij Koffie-/Theehuis De Caroussel in het Makado Centrum. Persoonlijk heb ik een prachtig schilderij van mijn lieve kater Slobje in huis hangen, geschilderd door Yolanda, een echte Bloemen, het is werkelijk prachtig geworden en ik ben er heel trots op dat ik één van haar werken in huis heb hangen.

U kunt haar altijd bellen op telefoonnummer 06-46414082, om uw wensen kenbaar te maken; ze zal u graag van dienst zijn en u zult niet teleurgesteld worden, dat weet ik zeker.

Paula Hendriks

De Boog 74
1741 MT Schagen
T:  0224 - 218 997
E: info@dkzuiderkaag.nl

 

Spoedgevallen buiten openingstijden:
Stad & Land Dierenklinieken Alkmaar
Vondelstaete 500
1814 MH Alkmaar
T: 072-5112133

 

 

Algemene Voorwaarden KNMvD

AVG Verklaring

Privacyverklaring