Reacties van baasjes

Bijna dagelijks krijgen wij reacties binnen van baasjes. Ze willen hun dankbaarheid tonen voor de behandeling en verzorging van hun diertje. De reacties bestaan vooral uit kaarten en brieven. Wij bewaren alle reacties die we binnen krijgen, deze worden aan het einde van ieder jaar in mappen geplakt. Deze mappen staan in de wachtkamer van onze kliniek en kunnen door iedereen worden ingekeken. Ook daar krijgen we weer hele leuke reacties op.


Om u een beeld te geven, volgen hieronder wat passages uit een aantal reacties. Slechts een heel klein deel, we kunnen natuurlijk niet alle reacties tonen...

"zorg vanuit het hart voor mens en dier hun slagzin en 100% waar. Fantastisch team met erg veel liefde voor hun werk."

"Héle goede dierenarts, heeeel betrokken team en zeer goede service en fantastische nazorg!"

"Super dierenarts. Nemen de tijd voor je. Wordt altijd 't zekere voor 't onzekere genomen. Ook hele mooie praktijk. Ben al bij verschillende dierenartsen geweest, maar dit is een absolute aanrader!"

"Ik wil je, en jullie allen heel erg bedanken voor de goede zorgen voor Mexx vandaag. Gelukkig mede door jullie rust, humor, georganiseerdheid, specialisme en goede zorgen is alles weer goed gegaan."

"We willen jullie bedanken voor de goede zorgen. We zijn heel erg blij datt het allemaal weer goed komt met Mila."

"Gigantisch bedankt voor de goeie zorgen voor onze Boender. Door jullie kennis, liefde, positiviteit en doorzettingsvermogen heeft hij het doorstaan."

"Ik wil jullie laten weten dat ik grote bewondering heb voor de manier waarop jullie ALLEN met de dieren omgaan , maar ook daarbij met de betreffende baasjes/verzorgers."

"Middels dit mailtje willen wij, de fam. Bontekoe, Paula en haar team heel hartelijk bedanken voor de begeleiding die wij mochten ontvangen bij het inslapen van onze hond en vriend Rex."

"Bedankt voor alles!!! 'n Aai over mijn kopje, 'n bemoedigend woord, 'n knuffel en veel liefdevolle verzorging. Gijsje is weer thuis!!"

"Ik wil jullie even bedanken voor het redden van mijn leven. Ik heb het weer prima naar mijn zin en een prachtige ritssluiting in mijn buik. Ik slaap nog veel maar ik heb al weer flink gegeten. Het gaat me dank zij jullie weer goed, nogmaals bedankt. Bino."

"Namens Boefie wil ik jullie hierbij bijzonder hartelijk danken voor de liefdevolle zorg en toewijding. Een dikke pakkerd voor jullie allemaal."

"We willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige begeleiding die jullie aan ons en onze lieve Gishmo hebben gegeven."

"Paula en team: Ondanks het verdriet en het gemis van Bonnie willen wij jullie toch bedanken voor de steun en goede zorgen bij het afscheid nemen van Bonnie."

"Lieve Paula, bedankt voor de onvergetelijke liefdevolle behandeling die je Fleurtje hebt gegeven, we zijn je zo dankbaar, dat is niet in woorden uit te drukken.
Dank je wel lieve, lieve Paula."

"We willen jullie bedanken voor de steun en opvang tijdens het overlijden en behandelen van onze Tijs. Jullie maken allemaal 'the compessionate care' helemaal waar."

"Lieve medewerksters van Zuiderkaag: we willen jullie hartelijk bedanken voor de warmte en toewijding rond het sterven van onze Frodo. Dat heeft ons heel goed gedaan."

"Bedankt!! Door jullie behandeling hebben wij meer dan 3 extra maanden onze lieve Katja kunnen verwennen en van haar kunnen genieten."

"We willen niet nalaten jullie hartelijk te danken voor de zorg en het meeleven tijdens de ziekte van onze lieve Noeska. De begeleiding en zorg voor haar en ons was subliem. We waarderen dit zeer. Ga door met deze goede manier van werken! Hartelijk dank nogmaals, vanuit de grond van ons hart!"

"Ik wil jullie even laten weten dat het heel goed met me gaat. Ik loop al bijna weer normaal. Bedankt voor de succesvolle operatie en de goede verzorging. 'n Poot van Kelly."

"Wat ben ik blij dat mijn baasjes hebben besloten om naar jullie toe te gaan. Want ik was toch wel heel erg ziek. Door jullie goede verzorging gaat het al een stuk beter met mij. Ook namens m'n baasjes heel hartelijk dank! Een poot van Renzo."

De Boog 74
1741 MT Schagen
T:  0224 - 218 997
E: info@dkzuiderkaag.nl

 

Spoedgevallen buiten openingstijden:
Stad & Land Dierenklinieken Alkmaar
Vondelstaete 500
1814 MH Alkmaar
T: 072-5112133

 

 

Algemene Voorwaarden KNMvD

AVG Verklaring

Privacyverklaring