Dierenverzekering

Zorgverzekering voor huisdieren

Tegenwoordig kunt u uw huisdier verzekeren. Heel veel kosten van de dierenarts worden dan vergoed. Een geruststellende gedachte! Met een huisdierenverzekering bent u gegarandeerd van de beste medische zorg voor uw huisdier. Wanneer u niet geconfronteerd wilt worden met financiële tegenvallers is het verstandig uw kat of hond te verzekeren. Ook konijnen en papegaaien kunnen verzekerd worden.

 

Hoe werkt zo’n huisdierenverzekering?
U kunt het vergelijken met uw eigen ziektekostenverzekering. U kunt kiezen uit verschillende zorgpakketten en aanvullende verzekeringen. Voor maandelijks een betaalbare premie kunt u tot duizenden euro’s aan ziektekosten voor uw huisdier besparen. In een aantal gevallen kunt u zelfs de rekening direct door ons door laten sturen naar de verzekeraar. U hoeft dan niet meer bij de balie af te rekenen, wat fijn is als er door bijvoorbeeld een ongeval, een hoge rekening betaald moet worden.

Welke dierenverzekering is de beste?

Welke dierenverzekering is het beste voor u en uw huisdier. Er zijn er genoeg namelijk. Alle verzekeringen zijn in principe goed, maar er zijn wel grote verschillen in de prijzen, en in de polisvoorwaarden. U kunt voor uzelf op een aantal punten letten als u een verzekering voor uw dier gaat afsluiten:

1.       de premie

2.       wat vergoedt de verzekering

3.       hoe hoog is het eigen risico

4.       wat wordt er maximaal uitgekeerd

 

Bedenk ook wat u zelf het belangrijkste vindt voor een dierenverzekering. Het ras van uw hond alleen al kan u laten beslissen om voor een bepaalde verzekering te kiezen. Met onderstaande link helpen we u op weg om de juiste verzekering te kiezen.

Op https://dierenverzekering-vergelijken.nl/ kunt u voorwaarden vergelijken en komen tot een keuze die bij u past.

De Boog 74
1741 MT Schagen
T:  0224 - 218 997
E: info@dkzuiderkaag.nl

 

Spoedgevallen buiten openingstijden:
Stad & Land Dierenklinieken Alkmaar
Vondelstaete 500
1814 MH Alkmaar
T: 072-5112133

 

 

Algemene Voorwaarden KNMvD

AVG Verklaring

Privacyverklaring