Februari 2019: maand van de gratis gebitscontroles!!!

Maand van de gratis gebitscontrole!! Maand van de gratis gebitsverzorging!!

De maand februari is weer in aantocht en dat betekent een maand geheel in het teken van het gebit van uw dier. Een maand waarin er extra aandacht aan het gebit van uw huisdier wordt geschonken. Een jaarlijks terugkerend item zijn de succesvolle gratis gebitsspreekuren. Ook nu gaan we die weer houden.

Dat wil zeggen: op donderdag 7, 14, 21 en 28 februari hebben we van 15.00 uur tot 16.00 uur een gratis gebitsspreekuur. Dierenarts Paula Hendriks en paraveterinair Annika van der Meer zullen tijdens deze spreekuren gratis advies geven omtrent het gebit van uw huisdier. Als uw huisdier het toestaat reinigen we tijdens deze spreekuren ook manueel, zonder narcose, het gebit, ook dit geheel kosteloos. Mocht uw dier een uitgebreide gebitsbehandeling nodig hebben dan wordt daar een aparte afspraak op een ander tijdstip voor gemaakt.

Verder hebben we geheel volgens onze traditie de gehele maand februari 10% korting op alle gebitsverzorgende producten.

 

Donderdagen gratis gebitsconsulten van 15.00-16.00 uur.

Donderdag 7 februari 2019

Donderdag 14 februari 2019

Donderdag 21 februari 2019

Donderdag 28 februari 2019

 

Gebitsverzorging essentieel

Waarom is een goed gebit zo belangrijk? Er komen heel veel gezondheidsproblemen voort uit een gebitsprobleem. Buiten het feit dat veel tandsteen en wegrottende elementen heel vervelend zijn voor uw huisdier kunnen ze door ontstekingen in de bek elders in het lichaam ontstekingen krijgen. Zoals keelontsteking, ontstekingen aan het hart of het maagdarmkanaal. Door een goede gebitsverzorging en door gebruik te maken van gebitsverzorgende producten en, indien nodig voeding, kunt u de vorming van tandplaque en tandsteen grotendeels helpen voorkomen.

Wij geven u hier graag advies over in onze kliniek. Eigenlijk is deze maand voor ons geen bijzondere maand omdat deze in het teken van het gebit staat. Wij besteden namelijk het gehele jaar al veel aandacht aan het gebit van uw dier. Bij de jaarlijkse enting checken we gelijk altijd het gebit en waar mogelijk reinigen we dan gelijk zonder narcose het gebit. Als uw dier voor iets anders komt hoort een gebitscontrole bij ons ook vaak bij het algemene onderzoek.

Wilt u meer weten over het gebit van uw hond of kat kom dan gerust langs op de gebitsspreekuren. We staan u graag te woord.

 

 

De Boog 74
1741 MT Schagen
T:  0224 - 218 997
E: info@dkzuiderkaag.nl

 

 

 

 

Laatste Nieuws