slideshow_08.jpg

OPEN DAG 17 JUNI 2017

Zaterdag 17 juni: Open Dag Dierenkliniek Zuiderkaag

11.00-16.00 uur

Dierenkliniek bestaat 20 jaar 

Dierenkliniek Zuiderkaag aan De Boog in Schagen viert zaterdag 17 juni a.s. haar 20-jarige bestaan met een feestelijke open dag vol activiteiten voor jong en oud. De Open Dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

Zaterdag 17 juni kunnen bezoekers bij Dierenkliniek Zuiderkaag genieten van prachtige demonstraties die steeds een half uur duren.

Wie kent hem niet: de politiepup Bumper met zijn eigen YouTube kanaal, waarop iedereen zijn opleiding tot volwassen politiehond kan volgen. Dierenkliniek Zuiderkaag biedt dit 17 juni live aan. Om 12.00 uur kan iedereen genieten van een demonstratie met politiehonden puppies waarin de basis van de opleiding getoond wordt. Om 13.00 uur pakken de speurhonden de demonstratie over en om 14.00 uur laten volwassen politiehonden zien wat ze na hun gedegen opleiding kunnen met een prachtige pakwerk demonstratie. Om 15.00 uur kan iedereen genieten van een uilen show (ATJ Owls). De demonstraties worden gegeven op de grasvelden van het Clusius College die aan Dierenkliniek Zuiderkaag grenzen.

Demonstratie programma

12.00 uur      Puppy politie training

13.00 uur      Speurhonden demonstratie

14.00 uur      Politiehonden pakwerk demonstratie

15.00 uur      Uilendemonstratie

Aan de demonstraties met de honden werken twee Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging, KNPV, clubs mee, PDC Nieuwe Diep te Den Helder en PDV Waakzaam en Trouw te Alkmaar. Michiel Jong zal aanwezig zijn als pakwerker, een loodzware baan. Verder zijn als handlers aanwezig Marjolein Meertens en Yvonne Terlien met Raisa en Jive, Richard Heusdens met Kai. Jan Hendriks met Ires voor het speurwerk. Sandra Bonneveld met Nola en Mack (Nero Security),  Auk ten Brink is er met Rico, Tonia Vergunst met Amber en Willemijn de Vreugd met Aimy. De uilen die aanwezig zullen zijn heten Jos en Ahyoka.

Eigen hond mee

Tussen de demonstraties door zal Hondenschool MarYvo een Fun cursus geven met honden uit het publiek; een soort spel behendigheid. Komt dus allen en neem gezellig de hond mee.

Kinderen

Er valt 17 juni nog veel meer te beleven waarbij ook voor de kinderen volop te genieten valt. Zo staat er een ijscokar met gratis ijsjes, er is limonade, er zijn kleurplaten en er is een professionele grimeur aanwezig die de kinderen prachtig kan schminken. Verder is er een echte berendokter. Gewoon de knuffel mee en de dokter zorgt ervoor. Kinderen kunnen ook met een echte uil op de foto en meedoen aan het uilenballengooien spel. Hier zijn leuke prijzen aan verbonden.

Voor jong en oud is er een heuse speurtocht door de kliniek waar op meerdere plaatsen leuke vragen beantwoord kunnen worden. De winnaar krijgt een overnachting op Texel aangeboden. En de koffie, thee, chocolademelk en cake zijn volop aanwezig. Iedereen kan natuurlijk ook een kijkje nemen in de bunker, waar het professionele grime bedrijf ECFLX van Eugène Le Clercq en Jolijn Brouwer gevestigd is. Zij waren onder andere verantwoordelijk voor de grime van de Walking Dead in Nederland.  

De bekende speaker Jos Hendriks zal de dag aan elkaar praten en iedereen geïnformeerd houden.

Dierenkliniek Zuiderkaag is te vinden aan de De Boog 74 in Hoep Zuid te Schagen. De open dag duurt dus van 11.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie: www.dierenkliniekzuiderkaag.nl.

Team Zuiderkaag:

Op de foto van links naar rechts:

Bovenste rij: baby Shaey, Simone Kamphuijs, Samantha de Been, Amanda Luimee

Zittend: Annika van der Meer, Myrthe Hubner, Leonieke Tempelman, Annelies Bruijns

Liggend: Paula Hendriks

Ontbrekend op de foto: Marianne de Vries, Jet van der Heide, Lyda Schoen en Melinda Schmidt.

De Boog 74
1741 MT Schagen
T:  0224 - 218 997
E: info@dkzuiderkaag.nl

 

 

 

 

Laatste Nieuws